Bindkracht10.nlZomerprogramma voor senioren
Zomerprogramma voor senioren
Voor senioren in Nijmegen die er in juli en augustus actief op uit willen is er het jaarlijkse Zomerprogramma voor Senioren. Bindkracht10 brengt dit boekje jaarlijks uit.
https://bindkracht10.nl/app/uploads/2019/08/Ria04.jpg

“Andere opzet, maar wel boordevol tips, informatie & activiteiten”

In het zomerprogramma 2020 staat een overzicht van activiteiten voor senioren uit Nijmegen die er in juli en augustus actief op uit willen. Dit jaar ziet dat er echter anders uit dat u van ons gewend bent. Door de coronacrisis staat er bijna geen activiteiten in het programmaboekje. In plaats daarvan staan er nu organisaties die activiteiten, hulp, of begeleiding aanbieden centraal. Ook de verspreiding is dit jaar anders vanwege de corona-maatregelen. Het boekje is vanaf 25 juni te vinden bij de bibliotheken, de Stips, wijkcentra, Goede Dag, bij de opbouwwerker in uw wijk en natuurlijk bij ons hoofdkantoor aan de Ruyterstraat 244 of aan te vragen via 024-3650111.

Het boekje natuurlijk hier digitaal te downloaden:
Zomerprogramma 2020 Bindkracht10 digitaal spreads
Zomerprogramma 2020 Bindkracht10 digitaal

Waarom dit jaar anders?
Ten tijde van het aanleveren van de tekst was nog onduidelijk welke maatregelen er versoepeld zouden gaan worden en welke maatregelen overeind zouden blijven. Wel was al duidelijk dat er tot 1 september 2020 geen grote activiteiten zouden mogen plaatsvinden. Daarom is besloten tot deze andere opzet. Organisatoren en deelnemers van activiteiten zijn zelf verantwoordelijk voor het naleven van de corona-maatregelen.

Vragen

Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar zomerprogramma@bindkracht10.nl of bel met Paul Reuling (opbouwwerker) op nummer 06-53329025.

Ik hoor na al die jaren eindelijk weer ergens bij

- Veronique | hulp bij geldzaken
Foto van een vrouw in een park
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10