Bindkracht10.nlZomerprogramma voor senioren
Zomerprogramma voor senioren
Senioren actief de zomer door in Nijmegen
https://bindkracht10.nl/app/uploads/2019/08/Gastheren01.jpg
Voor senioren die er in juli en augustus actief op uit willen is er het jaarlijkse Zomerprogramma voor Senioren.

Daarin staat een gevarieerd aanbod aan activiteiten in Nijmegen en omgeving, op het gebied van amusement, ontspanning, bewegen en nog veel meer. Het Zomerprogramma is digitaal te downloaden op Bindkracht10.nl en vanaf eind juni te vinden op diverse plekken in de stad. Ze zijn dan gratis mee te nemen bij onder andere Stips, bibliotheek, wijkcentra, stadswinkel en de receptie van Bindkracht10 (gebouw Castella, De Ruyterstraat 244). De organisatie en verspreiding van het Zomerprogramma is in handen van Bindkracht10.

Gevarieerd aanbod

Bindkracht10 bundelt in het Zomerprogramma alle activiteiten die in Nijmegen voor senioren worden georganiseerd. In het voorwoord blikt bestuurder Rietje Compiet alvast  vooruit: “Het programma omvat ook nu weer een overzicht van een gevarieerd aanbod aan activiteiten op stedelijk, maar zeker ook veel op wijkniveau. Het varieert van muzikale optredens tot lezingen en presentaties, tot samen eten en samen fietsen.” Op de middelste pagina’s staat een kalender. Zo kan snel worden bekeken wat er op een bepaalde dag te doen is.

Vragen

Vragen over het zomerprogramma? Mail dan naar zomerprogramma@bindkracht10.nl of bel met Paul Reuling (opbouwwerker) op nummer 06-53329025.

Veelgestelde vragen

Meer projecten binnen deze expertise

De laatste ontwikkelingen

Ik hoor na al die jaren eindelijk weer ergens bij

- Veronique | hulp bij geldzaken
Foto van een vrouw in een park
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10