Bindkracht10.nlNieuwsBak jij een taart met internationale vrouwendag?
Bak jij een taart met internationale vrouwendag?
Activiteiten van Bindkracht10 met internationale vrouwendag
Foto van drie dansende vrouwen

Elk jaar op 8 maart is het internationale vrouwendag. Dit jaar staat die in het teken van vrijheid. Internationale vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten. Onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht.

Feest bij Gezellig Nijmegen

Ook bij Bindkracht10 vieren we internationale vrouwendag. Zo organiseert Gezellig Nijmegen op zondag 8 maart van 14.00 uur tot 17.00 uur een extra activiteit tijdens de maandelijkse vrouwenmiddag. Het wordt vooral feest: alle vrouwen die komen worden in het zonnetje gezet.

We willen verschillende culturen presenteren op deze mooie middag. Als je wilt kun je een gerecht meenemen uit je eigen land. Er is niks verplicht! Alle activiteiten zijn gratis. Ook de kinderen zijn natuurlijk welkom! Op de Facebook-pagina van Gezellig Nijmegen kun je de flyer bekijken.

Taartenbakwedstrijd

Ouder-Kind-Centrum Kleurrijk, Sam Sam en Paraplu organiseren zondag 8 maart van 14.30 uur tot 17.00 een vrouwendag. Er zijn 3 activiteiten voor vrouwen in de grote zaal in ’t Hert, Thijmstraat 40 (kaart). Jullie worden verwelkomt met Marokkaanse en Turkse thee. Deze dag staat in het teken van strijdbaarheid en gevoel van meeleven over de hele wereld.

Op het programma staat ook een taartbakwedstrijd. De mooiste en natuurlijk lekkerste taart wint een prijs. Ook is er een quiz die in het teken staat van vrouwen. Verder kun je genieten van multiculturele hapjes met koffie/thee. Om de aandacht echt naar de vrouwen uit te laten gaan zijn kinderen onder 12 jaar helaas niet toegestaan. De entree van de middag is €3,50 p.p. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Dianne Frederiks – 06-1411212.

Dus vier internationale vrouwendag mee met Bindkracht10. Neem je buurvrouw, vriendinnen en vrouwelijke familieleden gezellig mee!!