Bindkracht10.nlEvenementBindkrachtcup is meer dan voetbal
Bindkrachtcup is meer dan voetbal
Sporthal de Horstacker zindert tussen kerst en oud & nieuw. De Bindkrachtcup is een Nijmeegse zaalvoetbalbeleving voor jong en oud. Van 27 t/m 31 december nemen teams uit Nijmegen en omgeving het tegen elkaar op in sporthal de Horstacker in Lindenholt. Naast zaalvoetbal draait het evenement om gezelligheid en ontmoeting.
https://bindkracht10.nl/app/uploads/2019/07/bindkrachtcupheading-2.jpg

Jongeren vanaf 10 jaar hoeven zich dan ook geen moment te vervelen. Daag je vrienden bijvoorbeeld uit voor een potje FIFA20 en maak kans op een te gekke prijs. Ook zijn er elke dag van 10.00 – 12.00 uur gratis toegankelijke workshops en clinics, zoals dj-en, dans, judo en kickboksen. Voor de hele familie is er wat te doen. Op facebook.com/bindkrachtcup of instagram.com/bindkrachtcup vind je de laatste informatie.

Zaalvoetbalspektakel
Vijf dagen lang komt Nijmegen samen in Sporthal de Horstacker om nieuwe voetbalherinneringen te maken. Op 27 en 28 december spelen de poules senioren en de jeugd onder 13 tegen elkaar. De beste twee van elke poule gaan door naar de zondagavond waarbij tijdens de kruisfinales- en finales topdrukte wordt verwacht. Ook op 30 december zit de hele hal vol. Dan is de tweede speelronde van de Futsall Battle:een stadsbrede zaalvoetbalcompetitie in Nijmegen, waar eerlijk sporten met plezier centraal staat. Op 31 december is er een vrije inschrijving voor jeugd uit Nijmegen, inschrijven kan via Arno.tendolle@bindkracht10.nl. Ouders, buurman, oma of zelfs de hele familie is welkom om aan te moedigen.

Clinics, workshops & demonstraties 
Het draait 27 t/m 31 december niet alleen om voetbal, maar ook om ontmoeting en gezelligheid.Daarmee wordt de kerstvakantie voor jongeren uit Nijmegen een stuk leuker.Zo worden er gratis diverse workshops, clinics en demonstraties verzorgd door Madereros, Factory Dance, MaxStudios, Beatheaven, Music Factory, FCDreumes, MASTerGym, Judo Academy Nijmegen, Bindkracht10 & Twentyfourdaily. De workshops zijn gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie vind je op de Facebookpagina www.facebook.com/bindkrachtcup/ of de website www.bindkrachtcup.nl.

Samenwerking
Bij de Bindkrachtcup werken verschillende sportverenigingen, de Gelderse Sport Federatie, gemeente Nijmegen, N.E.C. en FC Social Work samen met het jongerenwerk van Bindkracht10 om het evenement tot een succes te maken. Ook verschillende bedrijven en sponsoren uit Nijmegen dragen hun steentje bij.