Bindkracht10.nlVerhaalHet verhaal van Marieke
Het verhaal van marieke
Bindkracht10 brengt mensen samen en vooruit
foto van Marieke met een tablet

‘Dat kan iedereen overkomen’

Kom op, Marieke, dat kun je best zelf’. ‘Met deze woorden heb ik mezelf lang klemgezet’, herinnert Marieke zich. ‘Ik vond het zo gênant. Ik wist dat ik geen administratief wonder was, maar zo moeilijk kon het toch niet zijn? Ik werd ontslagen, volgde een opleiding en was mantelzorger voor mijn moeder. Toen zij overleed viel ik in een gat. Ik raakte het overzicht kwijt, liet mijn administratie versloffen. ‘Ik schaamde me zo dat ik er met niemand over sprak. Uiteindelijk nam ik een hele goede vriendin in vertrouwen. Zij wees me op Bindkracht10′.

‘Nu weet ik dat ik mijn administratie inderdaad zelf kan’, lacht Marieke. ‘En dat het soms, door een samenloop van omstandigheden, toch even niet lukt. Dat kan iedereen overkomen en daar hoef ik me niet voor te schamen. Ik ben achteraf zo blij dat ik hulp heb durven zoeken. Die hulp is er en de mensen helpen je graag. Dat heb ik bij Bindkracht10 geleerd.’

foto van Marieke met een tablet

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Meer weten?

Wij zijn er voor je: of je nou hulp zoekt bij het ordenen van je administratie, controleren van je inkomen of budgetadvies.