Bindkracht10.nlFormulierenbrigade
Formulierenbrigade
De Formulierenbrigade helpt met een voorzieningencheck en geeft advies over inkomen.
foto van Marieke met een tablet
Hoe krijg je je inkomen op orde?

Voor veel mensen met een laag inkomen is het moeilijk rond te komen als je inkomen niet op orde is. Heb je alle toeslagen goed geregeld, zijn er regelingen waar je gebruik van kunt maken? Dit zijn essentiële onderdelen van je inkomen. Formulierenbrigade richt zich op álle mensen in Nijmegen met een laag inkomen, dus ook mensen die werken.

Hoe werken we?
Je neemt contact op per telefoon, mail of post. Wij bellen je terug en maken een afspraak. Dat kan zijn voor een informatief huisbezoek, of meteen voor een voorzieningencheck. Van deze afspraak krijg je een brief, daarin staat welke papieren je nodig heeft. Op de afspraak controleren we je gegevens en waar je recht op hebt. Als het nodig is vullen we al aanvragen in. Deze worden vervolgens gecontroleerd door onze specialisten en opgestuurd. In de volgende afspraak kijken we naar wat er nog meer moet gebeuren, bijvoorbeeld een aparte afspraak voor het belastingspreekuur.

Gratis
De medewerkers van de Formulierenbrigade zijn mensen die jouw situatie kennen. Zij helpen je verder, ook in je eigen taal. Wij hebben inkomensspecialisten en belastingexperts in dienst. Zo kunnen wij je het beste van dienst zijn. De Formulierenbrigade helpt je bovendien gratis

Veelgestelde vragen

De laatste ontwikkelingen

Ik hoor na al die jaren eindelijk weer ergens bij

- Veronique | hulp bij geldzaken
Foto van een vrouw in een park
Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10