Bindkracht10.nlKinderwerk
Kinderwerk
Kinderwerkers zijn te vinden in op straat in je wijk, op je school of in een kinder of jongerencentrum. Ze werken op de Activiteitenpleinen, OKC's (kinderhuiskamers) of ambulant in de wijk. Doe mee aan de activiteiten die ze voor of met jou organiseren.

Kinderwerkers bij jou in de buurt

Kinderwerkers zijn er voor alle jongeren uit de wijk en werken vaak op of vanuit de basisschool bij jou in de buurt.

Zomerprogramma 2020

Het kinderwerk heeft een leuk programma samengesteld, zodat jij je in de zomervakantie niet hoeft te vervelen. Er is van alles te doen, van plantenpotjes schilderen tot toffe sportactiviteiten. Download hier het programma en bekijk wat er in jouw wijk of buurt te doen is:
Vakantieactiviteiten Bindkracht10 0-12 2020 (PDF)

Kindervakantieboekjes 2020

Blijf je toch liever thuis en/of doe je liever iets met je ouders of vrinden en vriendinnetjes. Download en print dan onderstaande boekjes uit en maak de opdrachten, maak de meest fantastische kleurplaat, speel de spelletjes of ga aan de slag met meest te gekke knutselopdrachten.

Zomervakantie Activiteitenboekje Onderbouw 2020 (PDF)

Zomervakantie Activiteitenboekje Middenbouw 2020 (PDF)

Zomervakantie Activiteitenboekje Bovenbouw 2020 (PDF)

Wij werken samen

Het kinderwerk werkt nauw samen met het wijkmanagement, Sociaal Wijkteam, school maatschappelijk werk, basisscholen en voortgezet onderwijs,. Wij kunnen je dan ook snel in contact brengen met andere partners in de wijk en zo jou (of je ouders) snel te begeleiden naar activiteiten of hulpverlening. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Waar vind je kinderwerkers?
Meer over het kinderwerk
0 km

46 Locaties

Arrow Image Right

Vragen? Neem snel contact op

Wees altijd op de hoogte van het nieuws van Bindkracht10