Bindkracht10.nlJongerenStip
JongerenStip
Bij de jongerenStip kun je terecht voor informatie of advies over verschillende onderwerpen.
foto van de groep vrijwilligers van de jongerenstip
Foto: het raam van de Jongerenstip
https://bindkracht10.nl/app/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

JongerenStip

Bij de jongerenStip kun je terecht voor informatie of advies over verschillende onderwerpen. De vrijwilligers staan klaar voor alle jongeren in Nijmegen. Heb jij een vraag over opvang, verslaving, schulden, seksualiteit, zorgverzekering, inkomen, gezondheid, sociale contacten, opvoeden, vrienden, school, gevoelens, discriminatie, omgaan met geld of over jouw thuissituatie? Kom dan langs bij de jongerenStip.

Bij de JongerenStip vind je (na inschrijven) ook een jongerencoach, waar je je verhaal kunt delen. En er zijn activiteiten zoals bewegen, mindfulness en gesprekken om stress verminderen. Met onze taalmaatjes kun je in een gezellige sfeer aan je Nederlandse taal werken.

JongerenLab

Voor al je ideeën en talenten kan je terecht bij het JongerenLab. Wil je zingen, rappen, kleding maken of een debat organiseren? Alles kan in het jongerenLab. Loop binnen, ontmoet mensen en breng je ideeën tot leven.

Belbuddy’s

Een nieuw project van de JongerenStip zijn de Belbuddy’s. Ze zijn er speciaal voor jongeren die nog niet zo goed de weg weten te vinden in de Nederlandse samenleving. Je leest er hier meer over.

Open
 • maandag 14.00 tot 17.00 uur
 • woensdag 14.00 tot 17.00 uur

Op Social media

JongerenStip: @jongerenstip
WhatsApp: 06-30118452

Veelgestelde vragen

 • ik heb geldproblemen
  Wat is je leeftijd Wat zoek je? Waar? In de wijk, stad of online?
 • Ik wil jullie als vrijwilliger helpen. Hoe doe ik dat?
  Leuk dat je ons mee wil helpen als vrijwilliger. Er zijn diverse mogelijkheden, kijk hiervoor bij onze vacatures vrijwilligerswerk. Maar ook zonder dat er een vacatures is, kun je vaak al iets doen voor een ander. In je buurt, wijk, stadsdeel, school of stad. Neem hiervoor contact op met één van de coördinatoren van het project of locatie.
 • ik wil iets aanvragen (toeslagen, voorzieningen etc.)
  Rondkomen met een laag inkomen is heel moeilijk. Naast je werk of uitkering heb je namelijk allerlei regelingen nodig om je inkomen compleet te maken. Denk aan toeslagen, bijzondere bijstand en nog veel meer. Onze Formulierenbrigade doet een voorzieningencheck en helpt je met aanvragen.

‘Blijf positief en kijk naar je mogelijkheden’

- Lotte | Informatie, advies en ontmoeting
foto van Lotte

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Heb je een goed idee voor jongeren uit Nijmegen of heb je een talent?

Blijf niet rondlopen met je vraag, idee of talent en kom bij ons langs!