Bindkracht10.nlStip Dukenburg
Stip Dukenburg
Stip Dukenburg is er voor alle bewoners van de wijken: Aldenhof, Lankforst, Malvert, Meijhorst, Staddijk, Tolhuis, Vogelzang, Weezenhof en Zwanenveld. De Stip is gevestigd in wijkcentrum Dukenburg in de Meijhorst.
Foto: een medewerker van de Stip geeft uitleg aan een bezoeker van de Stip
https://bindkracht10.nl/app/uploads/2019/04/image-2@2x-1.png

Stip Dukenburg

In een Stip kun je allerlei vragen stellen. Bijvoorbeeld over brieven en formulieren. En over wonen, geld, zorg en opvoeding. Je krijgt er informatie over de wijk. Of we helpen je met je idee. Kom langs als je buurtgenoten wilt helpen. Of loop binnen voor een kopje koffie of een praatje.

Over ons

Beroepskrachten en bewoners werken er samen. Ook organisaties werken mee in de Stip. Zo is hulp dichtbij. Bijvoorbeeld bij juridische, financiële of zorgvragen. Heb je een vraag, een leuk idee of wil je vrijwilliger worden? Neem contact op!

Andere Stips in de buurt
Openingstijden

ma t/m vrij van 9:30 tot 12:00 uur

 

Of bel de Stip-lijn 024-3502000
(ma-vr 9:30 – 12:30)

 

Overige info:

 

Veelgestelde vragen

  • Hoe ziet het vrijwilligerswerk bij Stip eruit?
    Bij de Stips zijn verschillende taken voor vrijwilligers. Bij alle taken sta je andere bewoners te woord. Meestal doe je dat op de locatie van de Stip. Bij sommige Stips kan dat ook ergens anders zijn. Als gastheer/vrouw ontvang je mensen. Als info- en advies vrijwilliger geef je antwoord op vragen van bewoners.
  • ik begrijp een brief niet
    Brieven zijn vaak erg moeilijk geschreven. En als je het niet goed snapt kun je een fout maken. Dan kan soms geld kosten. Of een andere probleem opleveren. Bij de Stip in jouw buurt leggen ze het graag uit. En ze kijken samen met jou hoe je het in de toekomst makkelijker zelf kan. Kijk hier waar de Stip bij jou in de buurt is
  • ik mis iets in de wijk
    Verveel je je? Mis je iets in je wijk? Neem direct contact op met de jongerenwerker bij jou in de buurt.

'Opeens kreeg ik veel brieven'

- Elmas | Informatie, advies en ontmoeting
foto van Elmas

Medewerkers op deze locatie

Arrow Image Right Big
Arrow Image Right

Samen komen we verder

Wil je ook mensen uit de buurt helpen?